Sequins


Genser fra Vero Moda // Bukse fra Bikbok // Sko fra en butikk i Sverige

Heisann! Her er dagens antrekk. Bildene ble ikke verdens beste, men det funker. Skulle egentlig gjøre skolearbeid i dag, meeen så spurte mamma og pappa om jeg skulle være med til byen, så ja. Det var de leksene. Fikk noen superherlige klesplagg fra Kari Traa. Ull er så sinnsykt varmt og herlig å ha på seg. Ellers skal jeg snart til Sara for å møte mine herlige jenter. Der skal vi spise pizza ala Sara (som tydeligvis ikke vet hvordan man lager pizza?? hahah), og så skal vi spille brettspill. Nå er det ikke lenge til bussen min går, så jeg får vel ordne meg. Det haglet i dag, så det vil vel si at scootersesongen snart er over og jeg må ta buss.. Likte du antrekket?

2 kommentarer

Johanne Nathalie

19.10.2013 kl.19:34

Kjempe fint antrekk og fine bilder:)) Elsker bloggen din!

Jeg skal sette igang en konkurranse på bloggen,men trenger premietips! Gjerne ta en tur innom fortell hva du synes burde være premien :)

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits