Cupcakewar next

Hei! I dag har jeg og Marita bakt muffins. Alt i stedenfor å lese til norsktentamen. Ikke at det er noe å lese på, men.. Vi måtte bare bake noe godt siden vi sprang 8-minuttern i dag. Det er så sinnsykt slitsomt, har ikke ord! Det er hvert fall sinnsykt deilig å faktisk være ferdig med den! Uansett nå må vi faktisk øve, før vi kan ta helg kl 13 i morgen! GODT(og fortjent hehe)! Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer

Linn Therese

28.11.2013 kl.20:51

Goood torsdagskveld kjære du! Jeg tenkte å komme med en liten tilbakemelding fra meg som leser. Jeg har nemlig lest bloggen din lenge, men jeg må innrømme at jeg ikke alltid er like flink til å kommentere, men fra nå av skal jeg virkelig prøve å bli flinkere! Det er jo ingenting som er kjekkere enn å få kommentarer med tilbakemeldinger på all den jobben vi legger ned på disse bloggene :-)

ØNSKER DEG SOM SAGT EN NYDELIG TORSDAG VIDERE!!

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits