Julekvelden
Antrekket mitt. Valgte å ikke gå for kjole for en gangs skyld. Synes faktisk skjørt kan være på høye med kjole av og til!

Hei og god jul igjen! De siste dagene har jeg brukt til avslapping og spising. Disse dagene har vært superkoselig med mye familiebesøk. Julaften var perfekt og jeg fikk så mye fint med tanke på at jeg ikke visste hva jeg skulle ønske meg. Jeg har jo så og si alt.. Har vært ganske lat med bloggingen da, har ikke orket å skrudd på dataen på flere dager. I dag var jeg til forandring litt i aktivitet da jag deltok i den årlige julecupen som er her. Vi var faktisk gode, men røyk ut på målforskjell - så det var litt kjipt. I morgen vet jeg ikke helt hva jeg skal, det blir sikkert et familiebesøk eller to, haha det er så utrolig koselig! Ellers er det så utrolig deilig med ferie. Får ikke sagt det nok, det er så godt å slappe helt av - selvom jeg drømmer om at jeg kommer for sent til skolen osv, haha. VGS tar på.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits