33 dagerSe så fantastisk fint. Om 33 dager drar jeg med 40-50 andre elever fra skolen min til Island, nærmere bestemt Reykjavik. Blant alle sammen har jeg med meg tre av mine beste venner, og jeg har en følelse på at det kommer til å bli en utrolig opplevelse. Klasseturen er i forbindelse med realfaget "geofag" som jeg har på skolen. Vi lærer om naturen, bergarter, steiner, isbreer og liknende - derfor er Island et fint reisemål for oss. I løpe av fem dager skal vi oppleve utrolig mye, blant annet å bade i Den Blå Lagune og se en geysir. Vi har også litt fritid, så litt shopping i hovedstaden skal man ikke se bort i fra. Har hørt at det er veldig dyrt på Island, men et par spesielle skatter regner jeg med uansett hehe. Selv om denne turen koster en del, tror jeg at denne opplevelsen kommer til å sitte igjen i minnet for resten av livet. Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye til denne turen! Noen andre som har vært på Island?

2 kommentarer

Vilde

09.01.2014 kl.17:22

God tur Anja! Tipper det blir en opplevelse du husker lenge :)

Camilla: Dåkker veit at dåkker heller ikke har lov til å bli avhengig, ei heller bruke, når dåkker ikke er gamle nok til å kjøpe?? Sykt hva folk klage over ass!

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits