Bursdagsbarna

Hei! I dag har en av mine aller beste venner bursdag. Sara er hele 18 år i dag, helt sykt å tenke på! Gratulerer så mye med dagen♥ Sara er den personen som alltid har noe positivt å si, noe jeg verdsetter utrolig høyt. Har ingenting negativt å si om denne jenta. Det er ikke mulig å være sur eller negativ rundt Sara, jeg klarer bare å le, hahah..


♥♥ Håper du har hatt en fantastisk dag, fineste Sara! Love u

Sara er ikke den eneste som har bursdag i dag. Jeg har tilbrakt store deler av ettermiddagen hos min kjære bestemor! Hun er nemmelig hele 93 år gammel. Bestemor er også en utrolig morsom person, som alltid er like takknemmelig for besøk.


Her er jeg og bestemor for 3 år siden♥

I morgen skal blir en travel dag. Etter skolen må jeg og noen veninner i all hastverk kjøpe en gave til Sara, før jeg må skynde meg hjem. Senere på kvelden blir det en tur et lite bursdagsselskap. Gleder meg!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits