Torsdag

Hei! For en rolig og behagelig torsdag jeg har hatt! Kom hjem til en av mine favorittmiddager, før jeg la ut på en liten joggetur i skogen. Det ble ikke særlig mye jogging fordi jeg fortsatt er stiv i beina etter tirsdagens trening, haha. Jeg har nemmelig begynt å trene igjen! Har ikke trent fast på farlig lenge.. Var veldig flink før da jeg var med på organisert trening, som jeg har vært med på siden 2. klasse! Nå er jeg ikke med på noe mer, og treningen har bare dabbet av.. Ellers har jeg "øvd" på en fysikkrprøve og øvelseskjørt. Fikk ikke øvd så veldig mye, men det får jeg ta til helga, hehe. Nå tenkte jeg å slappe av med PLL før jeg skal legge meg tidlig! Skal også sette kameraet på lading slik at jeg kan få postet en outfit eller noe i morgen. Gleder meg sinnsykt til helg, og Island om 11 dager! Det blir sykt. Hva har du gjort i dag?

3 kommentarer

wa2wo.blogg.no

30.01.2014 kl.21:31

Høres ut som du har hatt en bra dag:D Flink du er med treningen!:D Har vært i Kristiansand en tur og ordnet litt der, måkt snø og ellers ryddet, laget mat å slappet av:) Treningsfri etter en hard økt igår kveld:)

theresekristina

30.01.2014 kl.22:04

Fekk lyst på smoothie! Eg har vore på jobb :)

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits