Første mars


Hvorfor har vi ikke Grandiosa Calzone i Norge? Jeg mener, jeg kjøpte denne i Sverige, og Grandiosa er et merke fra Norge. Sverige har norske produkter som Norge ikke har?


Mesterkokken med jule-grytekluter.

Lekser på en lørdag? Ja, sånn er livet mitt.

Hei og god vår! I dag har vi offesielt kommet inn i den første vårmåneden. Jeg såg faktisk årets første blomster for noen dager siden! Februar har gått alt for fort, noe som kanskje er logiskt i og med at det kun er 28 dager. Det hadde jeg selvfølgelig glemt, og trodde at vi hadde matteprøve om to uker, men nei. Den er om noen dager, haha.. Lørdagen min har egentlig ikke gått til noe spesielt. Var en tur inn til byen for et ærend, og plutselig var hele dagen gått. I morgen har jeg sinnsykt mye å gjøre, derfor jeg stå opp grusomt tidlig. Derfor har jeg store planer om å legge meg etter en episode med Pretty Little Liars! Hva gjør du i helga?

2 kommentarer

Merkelig at Sverige har den og ikke Norge, hehe. Søte bilder! I helgen er jeg i London :) Ha en fortsatt fin helg :D

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits