Gårsdagen
Heihei! Bildene er fra gårsdagens tacokveld med Gunda, Sara og Marta. Vi fikk låne leiligheten til Gundas søster, som var sinnsykt fin. Koste oss med taco og mye jentesnakk. Vi skulle jo egnetlig se film, men det skar seg da vi ikke fikk koblet pcen opp mot tven, heheh noobs? nei hæ? Ellers var det tidlig opp for et møte i byen, før jeg dro hjem igjen. Det var såvidt jeg kom meg på bussen, for jeg hadde jo ikke kontanter, haha.. J*vla bussliv. Gleder meg veldig til jeg kan ta lappen! Skal snart begynne med kjøretimer, men hvor gøy det blir er usikkert. Ellers skal jeg snart bort til Marita for en ny tacokveld, hehe, Elsker taco, det er jo helt fantastisk! En ganske fin start på påska♥ Hva gjorde du i går?

5 kommentarer

Karina Larsen

12.04.2014 kl.17:45

Så koselig :) Fine bilder :D Ha en fantastisk lørdag videre!

Klem fra Fashi0ndoll ♥

Evia

12.04.2014 kl.17:45

Ah, så koselig det såg ut! Hadde blitt utrolig glad visst du hadde lagt igjen en hilsen på bloggen min! Det betyr MYE for meg♥ Takk:))

♥JUNE OLSEN

12.04.2014 kl.20:20

Åå så utrolig herlig!

Hadde blitt glad for en kommentar på bloggen min og<3

theresekristina

12.04.2014 kl.20:24

Det er så koselig med slike kvelda, nyt det! :)

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits