SundayHei! Kom hjem fra kino for en liten time siden. Så The Fault In Our Stars, som var en fin grinefilm. Anbefaler alle å se denne søte filmen som handler om hvordan to syke ungdommer har en sterk kjærlighet mellom seg. Tårene rant i store deler av filmen og øynene var ganske røde etterpå. Nå er jeg litt ekstrem når det kommer til grining av filmer, men det er faktisk umulig å ikke grine av denne filmen. Resten av dagen gikk til soving, en god bok (samme som filmen haha), og serier på nettet. Fint med ferie. I morgen har jeg min første dag på omsorgssenteret og der skal jeg tilbringe mye av sommeren. Gleder meg til nye utfordringer, tror det kan bli lærerikt. Jeg har alltid jobbet med mat, så denne jobben er litt annerledes enn hva jeg er vant til. Akkurat nå sitter jeg å vurderer om jeg skal få nok søvn, eller se en episode til av PLL. Vet jo hva jeg burde velge, men hehe. Hva har du gjort i dag?

Én kommentar

Oda Helene Hjørnevik

22.06.2014 kl.23:33

Jeg har en konkurranse gående på bloggen min, hvor du kan vinne en veske fra Michael Kors. Hadde satt stooor pris på om du hadde meldt deg på ! :)

Klem Oda Helene <3

Nora

16.07.2014 kl.10:58

Fulgte tipset ditt å bytta fra Prince til Marlboro, SYKT fornøyd!! 🚬😊👍

Skriv en ny kommentar

Anja Bugge

17, Molde

Hei! Jeg heter Anja og kommer fra Molde. Spiller håndball, fotball og blogger da SEFF. Ha en fin dag :-)


Deksler for iPhone
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
hits